Vårlika tisdag

Helt klart, en ny favorit är Savage Skulls. Har spanat in dem ett tag nu sen en vän postade ett inlägg med deras låt Watching you (som då endast fanns på youtube.) Men nu finns de på spotify och det är Greeeeaat!

Kan lägga in dem i min lista och lyssna på dem på väg till jobbet. Nu så ska man bara fixa bättre hörlurar. Ska se om AKG har mindre lurar, mina datalurar är lite väl stora - men God! They are great! :D
Min första lediga dag mitt i veckan sen jag började. Känns wunderbart! Längtar också lite till imorgon till jobbet, just för att visa vad jag går för. nu jäklar så ska jag visa att jag är duktig ^^
Annars så är det tvätt och städ idag, och kanske åker ner till nationen och käkar lunch och umgås. får se :)
Men kanske hörs sen!
Puss!

Ååh Gud..

Mina fötter, min rygg, mina arma armar de värker. och jag har inte ens arbetat hela veckan ut än. Och fastän det så sover jag inte alls så bra som jag hade hoppats på om nätterna. Men typ varannan natt sover jag bra - eftersom jag känner mig så utarbetad från dagen eftersom jag är så trött.

Annars så stiger jag upp, gör mig i ordning, matar katterna och sen iväg till jobbet. Sen så arbetar man ca 10 timmar (eller som nu, skriven mellan 10-20, men kommer in 9.30 för att förbereda en catering och slutar sen 20.30ish eftersom det är så sjukt mycket man inte hinner med när allt annat släpar efter och kunder trillar in och vill ha tiptopsuperglad-betjänting när man egentligen bara vill lägga sig ner och dö för att man inte har hunnit äta sen 13.30ish och klockan börjar närma sig halv åtta).
Sedan hem, pyssla om katterna, förbereda för morgondan - kanske duscha om jag kommer hem i tid och sen säng säng säng.
Kul liv liksom.


Som tur är så har jag iaf nån dag ledigt - men då sover jag oftast (det kan min pojkvän försäkra, han tycker nog inte att jag är så rolig), eller så städar jag eller dunderbrak tvättar. WohO!
Men lite klirr i kassan blir det förhoppningsvis (iaf sen .....)


Annars så trivs jag på jobbet. har stor tillit till mina chefer och känner att de känner likadant. Är med i processen i och med att utveckla nya idéer och jag kan ställa HUR många frågor jag vill om ALLT, för de vill ju att jag ska veta precis allt ^^


Men nu du, kära ni, så ska jag sova :)

Puss!

FREDAG! och en massa andra uppdateringar :)

GODMORGON!

Sen jag började jobba så har jag fått en f*ckad dygnsrytm, så jag har varit vaken sen sju. Men inget mig emot, får en del gjort på morgonen men det skulle faktiskt vara skönt att få sova ut under de dagar jag är ledig.
Annars så börjar jag typ 6 på morgonen, dvs jag åker hemifrån runt halv fem (jag går då upp halv fyra-ish) och kommer hem runt fyra på dan. Knäppt va? För då är man så trött att man inte orkar göra något "/

Så det är därför jag inte har uppdaterat nu på ett tag. Har varit för trött eller arbetat. Känns konstigt att inte vara ledig och inte göra något speciellt men ja, det är faktiskt skönare att ha något att göra!

JAG HAR FÅTT EN LÄGENHET!
Vissligen så ligger den typ där jag bor nu, och i framtiden så kommer den inte bara att vara min, eftersom det är tänkt att jag och min boyfriend ska dela på den :) vi ska bli sambos och det känns helt underbart! :D
Så det blir mycket spring på second hand och ikea nu månaderna framöver, så inte så mycket kläder och dylikt, men sånt har jag redan så mycket av ;)
Istället blir det en hel del möbler :)

Detta är vad jag läser just nu:


Måste då säga att jag blir MYCKET inspirerad att göra saker kreativt och utveckla mig själv och till att lyssna mer på musik än vad jag har gjort tidigare. (som om jag inte lyssnar och pysslar tillräckligt..?)

Men jag tänkte gå iväg och göra något annat vettigt, uppdaterar mer under dagen, har en del roliga bilder i min mobil som jag vill att ni ska se :)

Puss!
 photo 78add885-675c-40fd-992d-c2e2b0a9c8b2_zpsb756dd9c.jpg

Dreams About Jane Doe

Follow on Bloglovin

Kontakt/sponsorer:
  • stephiethurow@gmail.com

    Design gjord av den fantastiska Julie Viktoria