Bonsoir!

Måste verkligen göra detta till en vana, verkar som om människor tycker om att titta in här då och då.

Detta år har jag sagt till mina vänner att det ska vara det bästa året någonsin! Vilket jag har tänkt att det ska bli också. Så jag ska omge mig med saker jag vill göra, umgås med folk som jag vill umgås med och klä mig hur jag vill.
Jag har även lovat mig själv att inte sjunka så lågt i bitterhetsträsket som jag har simmat i nu i några dagar. Det känns sjukt hur bitter jag kan vara.

Imorgon börjar en ny vecka och i den, en ny månad.
Kan detta vara en ny början för den nya stephie?
det återstår att se!

Uppdatering.

Jag må då säga att det tar en stund för mig mellan inläggen.
Men det har varit mycket nu sen nyår och det är först nu som allt verkar ha lugnat ner sig en aning.

Uppdatering:
Har tagit studieuppehåll, då jag kände att jag inte hade något liv utanför mina studier överhuvudtaget - och den lilla tid som blev över arbetade jag på Stadsteatern eller på min Nation Smålands.
Så jag tog beslutet, efter ha suttit och hyperventilerat över en salstenta (som jag sedan blev Godkänd på - sedär ^^) ett tag, att ta ett uppehåll från mina studier och arbeta med annat. Och framför allt! Ta det lugnare och säga NEJ till saker som jag egentligen inte vill göra - men känner mig skyldig att göra ändå, för en vän ställer upp (att arbeta som servitris....) och en massa jadijadijad.

Så jag letar jobb och sitter hemma och pysslar och småstädar för mig själv, för de jag bor med har ju saker att gå till (vilket jag inte har just nu - känns otroligt konstigt!)
Sitter och håller tummarna hårt för h&m jobbet och önskar djupt och innerligt att de ska ringa!

Men dags att återgå till verkligheten. har ett par kängor som jag måste smörja, då vintern har tagit ganska hårt på mina älsklingar :/

Puss!
 photo 78add885-675c-40fd-992d-c2e2b0a9c8b2_zpsb756dd9c.jpg

Dreams About Jane Doe

Follow on Bloglovin

Kontakt/sponsorer:
  • stephiethurow@gmail.com

    Design gjord av den fantastiska Julie Viktoria