Vi borde inte klaga...

Det är väldigt lätt för en att sitta på rumpan och klaga. Klaga över att jobbet är jobbigt, att det är jobbigt att städa, att handla mat, att plugga, att gå, att röra på sig - när man egentligen borde vara glad över att man har ett jobb (för flertalet unga har faktiskt inget jobb..!), att man har ett hem att städa i - för det finns dem som inte har någonstans att bo (och för att det blir riktigt snyggt när det är städat!), att man utökar sin kunskap när man studerar (och för att nyfikenheten aldrig någonsin bör lägga sig. Man bör alltid vara nyfiken!) och att man har ben att röra sig med - eller att man kan helt enkelt röra sig.
Meningen med detta inlägg är att påminna mig själv att inte klaga allt för mycket. Har en tendens att höra en liten röst i huvudet som bara sitter och klagar. Ibland kanske den tittar fram men merparten av min vakna tid så förtrycker jag den antingen eller så är det bara jag som hör det.
Så.. en sak till jag vill säga: jag är också ganska trött på att höra folk klaga. Sluta klaga och lev lite istället :) Livet blir SÅ mycket bättre då :)
NU så ska jag till mitt jobb :) Baka baka baka städa städa städa - haha!

Puss!
Stephanie

Tiny Bang Story

JAG VILL OCKSÅ BO I EN TEKANNA!
(det hade varit epik - i know!)

Solen skiner, jag är förkyld och det var länge sen jag skrev.

Solen skiner, jag är förkyld och det var länge sen jag skrev.

Vilket jag har tänkt på nu i dagar, men aldrig riktigt fått för mig att sätta mig ner. Tror att det har att göra med att jag har varit för trött efter jobb. Har inte riktigt vant mig vid att jobba än, verkar det som. Vill bara hem och sova när jag slutar.

Men annars så trivs jag med jobbet, lite fram och mot gångar men det tar ju sin lilla tid innan man riktigt kommer in i det. Men jag ser iaf mig göra detta ett tag framöver. Ska bara finna ork att sätta igång med plugget också och komma ikapp med mina studier ;)

Har även lovat mig själv idag att börja träna. Inte mycket men iaf ut och gå och göra lite övningar hemma tills dess att jag har betalat tillbaka mina skulder och kan köpa mig ett träningskort. Men det blir väl först i juli typ. haha! Ska även sluta röka som ett steg till ett nytt sundare jag :)

Orkar även inte festa så mycket som jag gjorde innan. Har väl blivit anti på något sätt (eller så är det förkyldningen som talar) men att gå ut och dansa och lyssna på problem är inte riktigt min grej längre. När jag är ledig så vill jag göra sådana saker som vilar mig. Inte supa ner mig.

Nepp, får ta slut med sådanat. Men en öl då och då i solsken och i en park med fina människor är bra avslappning :)

Ska även säga att det är väldigt lätt att klicka hem saker på internet. Nu så har jag en blender från OBH Nordica på väg hem till mig (födelsedagspresent från mamma :)) och sen så råkade jag trilla in på H&Ms hemsida och klickade hem lite skor och kläder :) men som jag såg på H&Ms hemsida, så har jag typ handlat för ca 400 kr hos dem i år! Och för att vara mig så är det inte alls mycket. Så nu när jag går ljusare tider mot mötes så tänkte jag - va fan! Varför inte? :)

Har även hunnit fylla år :) så nu är jag 22 år ståtliga :) Hurra för mig!

Nu så ska jag bara klura ut vad jag víll göra med mig själv :) Men för tillfället så blir det ledig helg med böcker och snytpapper ;)

Kramkram!
Stephanie
 photo 78add885-675c-40fd-992d-c2e2b0a9c8b2_zpsb756dd9c.jpg

Dreams About Jane Doe

Follow on Bloglovin

Kontakt/sponsorer:
  • stephiethurow@gmail.com

    Design gjord av den fantastiska Julie Viktoria