Lanvin pour H&M

Åh gud. kan knappt vänta!
Den andra november kan man få se på deras hemsida hur alla kläderna kommer att se ut och jag kommer att sitta bänkad. I cant wait! ^^
Ska bli hur kul som helst! :D
(Känner mig som en groupie, men det är inte var dag något sånt här händer. ska spara MYCKET pengar för detta event!)


(bild ifrån H&M med Lanvin kollektionen).Dessutom, vem tror ni ska på intervju på torsdag i sthlm hos H&M som passformsmodell? Jo jag! :D

Tss

Hoho!
Tycker att det är så kul att lyssna på människor som känner sig tvungna att förklara vad och VARFÖR (framför allt varför) de har på sig en viss sak (som typ en räv runt halsen). Och verkligen försvara sitt klädesplagg och gör det också med "åh, men det är ju så kallt och den värmer ju så skönt och den är ju död sen länge - jag fick den ju i arv av min mormor"

(fråga mig inte om mina kläder - tack, jag skriver bara att jag tycker att det är kul att lyssna på andra ^^. Frågar ni varför jag har på mig vissa skor - då får ni höra "därför de är skor") Puss :)


(ps. har köpt tre par skor den här månaden, sammanlagt för 1200 kr. varav 1 par för 40 kr, 1 par för ca 90 kr och ett annat för 1000 ^^ (det var KÄNGOR), investering kallas det ;D. Ds.)
 photo 78add885-675c-40fd-992d-c2e2b0a9c8b2_zpsb756dd9c.jpg

Dreams About Jane Doe

Follow on Bloglovin

Kontakt/sponsorer:
  • stephiethurow@gmail.com

    Design gjord av den fantastiska Julie Viktoria