Motivation - Ja tack!

Just nu känns ordet "motivation" som ett ansträngande ord i mitt huvud. Finns så mycket som jag borde göra - men jag orkar inte. Finns så mycket jag vill göra - men jag orkar inte. Egentligen vill jag bara lägga mitt huvud på kudden och sova bort halva dan, men det funkar ju inte, för då skulle CSN gå i taket och bli rasande!

Men egentligen borde jag vara motiverad, fick ju ett VG i entreprenörskap i torsdags (VG är det högsta betyget man kan få på den kursen, so - I SCORED!) och lämnade in en uppgift i fredags (har inte fått något resultat ännu, kanske får det imorgon?) och nu när jag sitter med nästa uppgift så får jag mig inte till att lyssna och läsa och förstå. Jag vet ju hur jag ska gå till väga, det är bara att det känns som om jag har ett mount everest att bestiga (vilket jag inte har men min kropp reagerar så).
Känns lite som ett allmänt mottugg innan man verkligen sätter sig in i uppgiften tror jag.

Appråpå inget så fick jag hem en ny klänning idag från Nelly.com. Satt som ett smäck! Helt underbart (bild kommer vid ett senare tillfället!) och snart kommer mina nya skor! :D Alltså, det blir bilder när dessa kommer, du vet, spara överraskningen till senare ;)

Mindre än 1 månad kvar tills jag åker hem till mitt Skåne. Ska bli underbart att få ha jullov! Så mycket som jag jobbat den här terminen borde fan firas med ett fint och lugnt jullov (med sömn, shopping och GOOOOOD MAT!) plus att det finns inget bättre än att få lagad mat varje dag av sin mami. :)

Men tills dess - JOBBA :D

Puss på er!

Good day

Har inte tid till att skriva så värst mycket just nu, ska ta bussen om 10 min.
Men det jag ville säga var att jag har så SJUKT mycket med plugget just nu, därav har jag inte skrivit och nu börjar jag se frukten för mitt arbete. Cashade precis in ett VG i entreprenörskapskursen. OH YES!
Och detta firas inte med champagne utan med att slänga mig in i gehörsuppgifterna och ska knåpa ut dem tills på fredag. Mitt liv är helt underbart konstigt nog ändå.

Puss!
 photo 78add885-675c-40fd-992d-c2e2b0a9c8b2_zpsb756dd9c.jpg

Dreams About Jane Doe

Follow on Bloglovin

Kontakt/sponsorer:
  • stephiethurow@gmail.com

    Design gjord av den fantastiska Julie Viktoria