Önskar verkligen

.. att jag ägde en digitalkamera, för då skulle det dyka upp fler bilder här. Som nu när jag har möblerat om rummet. blev faktiskt riktigt fint :) nu ska jag bara köpa de där möblerna som behövs till mitt rum och sen är det komplett ^^. Men det blir sen i januari, när jag får csn igen.

Annars är det sista veckan imorgon. ska sitta och hårdplugga nu i en vecka för att klara av tentan på fredag. Lyx är dock två middagar som min Nation bjuder på, för att jag har jobbat så mycket där. Så jag behöver inte laga mat under två dagar (men jag satsar ändå på att länsa mitt kylskåp så att det är tomt när jag åker hem den 20 dec). Känns lite konstigt att åka hem igen, längtar inte så värst mycket till Helsingborg. Lever ju mitt liv här uppe nu och tillåter mig själv att utvecklas så som jag vill, utan nedlåtande blickar eller känslan att bli bedömd för allt man gör. som typ "du kan inte ha de där kläderna, du är ju inte sån". Usch. Om folk hemifrån skulle ha sett mig hur jag klär mig och hur jag beter mig här uppe, HU! De skulle inte känna igen mig ^^.
Men .. som sagt, får bli en kamera på mellandagsrean. Så att ni får lite bilder här :)

Puss på er!

Springtime

Huu!
Längtar redan till våren, bevisar det att jag redan är aptrött på snön och på att se ut som en michellingubbe? Och, om det finns sådana brudar därute som mig, slippa det där med att dra på asmycke deo (eller specialköpa på apoteket) för att det inte ska lukta svett efter en dag typ. Ja ja, jag vet - dålig deo men ändå? Dessutom så är det skönare att leva om somrarna.
Och denna vår så har HM så mycket som är otroligt fint, kommer verkligen att spendera alla mina extra pengar där (typ..), Elin Kling har ett bra inlägg om det här på denna sida: http://stylebykling.tv4.se/2010/11/13/hm-ss11/ 
Annars rekomenderar jag deras hemsida, små bilder för oss som inte är journalister, men man ser ändå vad det föreställer :)

Annars är jag otroligt pepp på att flytta till ny lägenhet, bara det att den nya lägenheten inte har dykt upp ännu. Har börjat att fantisera vad jag skulle tänkas ha för möbler, om jag skulle ta och se över min symaskin så att jag hade kunnat sy, m. m Längtar!

Är också väldigt mycket i mysmode just nu. Vill baka och sticka - men först städa. Mitt rum ser värre ut än någonsin. Måste till IKEA och köpa in förvaring. Detta går snart inte längre! Iaf en tvättkorg skulle uppskattas.. Kanske borde åka förbi idag om jag får tid över? Hmmmm..

Men nu ska jag börja städa!

Puss på er!

When i'm alone, with you.

Myshelg, har haft pojkvännen här hela helgen, han åkte innan idag. :( Skulle verkligen kunna tänka mig att bo med honom. Att få sova med honom varje natt skulle vara en dröm..!

Annars så är jag förkyld. Nyser konstant. Men det hör väl årstiden till att vara snuvig och varför ska man ut nu när man kan stanna inne utan att få skuldkänslor? ^^ Man slipper att höra hur fint vädret är och hur dum man är som sitter inomhus.

En annan rolig sak är att jag har blivit erbjuden en lägenhet, vilket är stort i Uppsala. Men jag vet inte hur jag ska ställa mig till det, eftersom jag fortfarande har boende här tills nästa sommar, men det skulle faktiskt vara skönt att har ett eget ställe där jag inte blir utkastad efter ett tag. Dessutom så flyttar en tjej till in här sen efter nyår så hyran kommer inte att höjas drastiskt för henne.
Har tackat ja, får se om jag får dem nu.

Annars är det tentaångest.. Och att jag måste skaffa mig en kamera och börja lägga upp bilder på mina fynd och nya favoritkläder :) min mobilkamera är inte så bra i mörker och det är ju mörkt majoriteten av dagen för tillfället..


Ha det fint!

One down, 2 to go.


3 dagar, ca 4000 ord, 11 sidor, kanske en inledning till magsår(eller stressmage..) senare, är en hemtenta klar! ^^

Nu ska jag dock stressplugga in musikteori (eller ja, upprepa en jävlans massa termer) till imorgon, då det är showdown för vad man har lärt sig under en hel termin. Salstenta daaaaags!


(efter det så ska jag börja hårdplugga kritisk tänkande böckerna - igen. tentan är på måndag. Tror att magsåret/stressmagen kommer att vara gigantiskt by then...)

Dagen D

Godmorgon bloggvärlden!

Det är den 1 december idag (för er som inte vet) och det finns som sagt inte 31 dagar i november (som jag har hört några säga). Blev ytterst förvånad igår när jag hörde någon klämma ur sig att han "skulle lämna in ett papper den 31 november", vilket kan bli jäkligt svårt. Precis som om man skulle lämna in ett papper den 29 februari när det inte är skottår..

Anywho.. Just nu är jag mitt inne i en MASSIV tenta period. Har en inlämning idag och en salstenta imorgon. Så ni kan på ett ungefär klura ut vad jag kan tänkas göra idag. Det och diska. Min roomie är söt som diskar allt utom bestiken, eftersom hon inte gillar bestiken, så jag försöker ta dem när jag kan.

Igår hittade jag en mysig tröja på myrornas för 65 spänn - SA-WEET! ^^

Förra veckan var det även min sista dag som New Kid värd. Lite småtråkigt, eftersom folk kände igen mig som tjejen "Neew KID!", vilket är jäkligt coolt, eftersom det är en shysst klubb.
Men jag kommer att hoppa in och hjälpa till då och då nästa termin om det skulle krisa sig på någon vänster med den nya torsdagsvärden. Det är inte precis som om jag försvinner från jordens yta bara för att jag vill engagera mig mindre i nationsvärlden.En sak som slog mig om min nation var att den har blivit så pengakåt att det inte är sant. Allt räknas ut på minsta öre och det är tråkigt. Det är just det som nationen INTE är till för. Den är där för att vara en mötesplats för ens medlemmar, men för att kunna prata med personalen så måste man kunna snacka pengar, för det är typ det enda de lyssnar på. Sorgligt :/
Hoppas att vi andra som inte är pengakåta kan stå för den värmen som Smålands Nation ska utstråla - att du är välkommen oavsett vem du är :)    (så länge du inte är en brottsling, you know the drill..)Men nu så ska jag fortsätta skriva på min hemtenta och jobba på mitt magsår ;)

Puss på er!
 photo 78add885-675c-40fd-992d-c2e2b0a9c8b2_zpsb756dd9c.jpg

Dreams About Jane Doe

Follow on Bloglovin

Kontakt/sponsorer:
  • stephiethurow@gmail.com

    Design gjord av den fantastiska Julie Viktoria