Thank godness is friday!

Vilket betyder att min pojkvän är ledig, jag är ledig (typ) och kan göra lite vad jag vill. Hela veckan har jag bott på smålands nation och skrivit in nya studenter som vill vara en del av vår fina nationsvärld och presenterat dem för en helt ny (och underbar ^^) värld. SÅ hela dagen har jag varit en glad och positiv tjej (i vanligt fall är jag det också, men ibland kan jag bli lite dryg, fast det är med folk jag känner och oftast är jag ironisk) som älskar allt och alla och ALLT går att lösa.
Har också träffat nya internationella studenter som är hur trevliga som helst, satt och snackade aslänge med en ifrån Sidney och vi ska höra av oss senare ^^. Har längtat efter en ny int.buddy som man kan ha kul med, för de är verkligen jätteroliga att umgås med (plus man tränar engelskan ofattbart mycket!) för de är här bara för en kort tid och vill verkligen få ut så mycket som möjligt ut ur landet innan de åker. plus de kommer ifrån en helt annan kultur och samhälle som känns så uppfriskande i jämförelse med vårt (Speciellt när man har vant sig allt för mycket ;P)

Änyhow, börjar också komma igång med bloggandet nu, vilket känns faktiskt bra! passar på nu medans min surdegsbröd jäser. Btw, surdegsgrund luktar väldigt mycket. usch.

Men ikväll ska jag ut med vänner och ha så jäkla kul :D

Going back to school...

..med allt vad det innebär. Ska se till att klara av allt som jag har tagit på mig att göra, som att driva en klubb med mina vänner, driva en marknad (helt själv! Läskigt!) och skolan med alla underbara nya saker jag kommer att få lära mig. Ska läsa entreprenourship och folktro och folkdiktning (plus filosofi of course!). Ser verkligen fram emot hösten med allt mys och kaffedrickande med vänner. Strunt samma om jag har lyckas bli laktosintolerant, jag ser fram emot en ny höst :)

Och sen, en ny höst, betyder en ny höstgarderob. Hittade en tävling på nelly.blog.com som jag tyckte verka intressant. Så här är min back-to-school (and work, för ibland jobbar jag även på stadsteatern!) outfit. hoppas att ni tycker om den :)Linne: YOUR EYES LIES 599 kr
Skjorta: Dr Demin 499 kr
Jeans: Acne 1095 kr
Kappa: Mango 1399kr
Halsband: Nelly 39 kr
Skor: Nelly 399 kr
Väska: Jean Blush 299 kr


Allt går som sagt att hitta på nellys hemsida och om du är student så passa på att handla med studentrabatten - den är SWEET! :D

MigTänkte att det kanske var dags att lägga upp en bild på mig, då jag tycker att den är väldigt vacker. Min underbara vän Lina Ocampo har tagit den när vi förfestar hemma hos henne. Absolutly wonderful :)
 photo 78add885-675c-40fd-992d-c2e2b0a9c8b2_zpsb756dd9c.jpg

Dreams About Jane Doe

Follow on Bloglovin

Kontakt/sponsorer:
  • stephiethurow@gmail.com

    Design gjord av den fantastiska Julie Viktoria